Novinky / REGISTRACE: Jak na to?

Počet zobrazení: 1707

Významnou novinkou na našem webu je možnost registrace klientů, která vám po přihlášení přinese řadu výhod.

Registrace na webu

  1. Máte umožněno vstoupit do OSOBNÍ SEKCE.
  2. Dostáváte možnost sledování a kontroly svých příkazů z aukce a objednávek z i-obchodu, které zadáte přímo z internetu.
  3. Získáte přehled o historii všech zpracovaných příkazů.
  4. Dostáváte možnost prohlížet a tisknout odběratelské faktury.
  5. Zrychlí a zjednoduší se zadávání aukčních příkazů a objednávek.
  6. Odstraní se nebezpečí vzniku chyb a překlepů na straně pořadatele aukce.
  7. Dodavatelé získávají přístup k přehlednému seznamu o svých dodaných položkách v obchodě i aukci.
  8. Dodavatelé budou mít možnost prohlížet a tisknout dodavatelské faktury.

Jak registrace probíhá?

  1. Klikněte na link REGISTRACE, vpravo nahoře a vyplňte předepsané kolonky. Zvolte si vlastní libovolné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno je pro přihlášení na náš web jedinečné, platí zásada "kdo dřív příjde, ten dřív mele". Při zadávání přihlašovacího jména a hesla nepoužívejte diakritiku. Při vyplňování vašeho nacionále a ostatních kolonek je vhodné diakritiku používat. Údaje označené hvězdičkou (*) jsou povinné. Zvolte si bezpečné heslo, které nikomu nesdělujte! Po kompletním zaregistrování budete mít možnost své heslo kdykoliv změnit. Můžete vyplnit i oblast vašeho sběratelského zájmu, což vás v budoucnu zvýhodní tím, že budete lépe informován o nových položkách.
  2. Vyplněný formulář odešlete kliknutím na tlačítko REGISTROVAT, které je dole uprostřed. Po chvíli dostanete na zadanou emailovou adresu automatický dopis s vaším přihlašovacím jménem a heslem. Doporučujeme pečlivě uložit.
  3. Vaše registrace se zaznamená do našeho systému a čeká na tzv. ztotožnění (=propojení s naším adresářem). Vámi zaslané údaje porovnáme s naším adresářem, opravíme případné chyby a potom provedeme propojení se stávajícím zákazníkem nebo zapsání nového klienta do systému.
Příkazy a objednávky můžete zadávat i bez registrace nebo v době, kdy váš požadavek na registraci čeká na ztotožnění. Teprve po ztotožnění získáte veškeré výhody registrovaného zákazníka.

V případě problémů nás kontaktujte.

Předem děkujeme za vaše postřehy a připomínky, abychom mohli náš web zlepšovat k vaší větší spokojenosti.
Příjemnou práci!


Zpět na novinky