Novinky / VÝHODA REGISTRACE

Počet zobrazení: 1396



FAKTURY K DISPOZICI!


Vážení zákazníci!
Zajímá vás, jak jste dopadli v aukci? Zaregistrujte se. Po přihlášení dostanete možnost vstupu do vaší "Osobní sekce", kde je uložena historie vašich příkazů a také odkaz Faktury. Tam najdete fakturu se seznamem vydražených i nevydražených aukčních položek a veškeré informace potřebné k úhradě.

Registrace na webu

  1. Máte umožněno vstoupit do OSOBNÍ SEKCE.
  2. Dostáváte možnost sledování a kontroly svých příkazů z aukce a objednávek z i-obchodu, které zadáte přímo z internetu.
  3. Získáte přehled o historii všech zpracovaných příkazů.
  4. Dostáváte možnost prohlížet a tisknout odběratelské faktury.
  5. Zrychlí a zjednoduší se zadávání aukčních příkazů a objednávek.
  6. Odstraní se nebezpečí vzniku chyb a překlepů na straně pořadatele aukce.
  7. Dodavatelé získávají přístup k přehlednému seznamu o svých dodaných položkách v obchodě i aukci.
  8. Dodavatelé budou mít možnost prohlížet a tisknout dodavatelské faktury.

Jak registrace probíhá?

  1. Klikněte na link REGISTRACE, vpravo nahoře a vyplňte předepsané kolonky. Zvolte si vlastní libovolné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno je pro přihlášení na náš web jedinečné, platí zásada "kdo dřív příjde, ten dřív mele". Při zadávání přihlašovacího jména a hesla nepoužívejte diakritiku a znak mezera. Při vyplňování vašeho nacionále a ostatních kolonek je vhodné diakritiku používat. Údaje označené hvězdičkou (*) jsou povinné. Zvolte si bezpečné heslo, které nikomu nesdělujte! Po kompletním zaregistrování budete mít možnost své heslo kdykoliv změnit. Můžete vyplnit i oblast vašeho sběratelského zájmu, což vás v budoucnu zvýhodní tím, že budete lépe informován o nových položkách.
  2. Vyplněný formulář odešlete kliknutím na tlačítko REGISTROVAT, které je dole uprostřed. Po chvíli dostanete na zadanou emailovou adresu automatický dopis s vaším přihlašovacím jménem a heslem. Doporučujeme pečlivě uložit.
  3. Vaše registrace se zaznamená do našeho systému a čeká na tzv. ztotožnění (=propojení s naším adresářem). Vámi zaslané údaje porovnáme s naším adresářem, opravíme případné chyby a potom provedeme propojení se stávajícím zákazníkem nebo zapsání nového klienta do systému.
Příkazy a objednávky můžete zadávat i bez registrace nebo v době, kdy váš požadavek na registraci čeká na ztotožnění. Teprve po ztotožnění získáte veškeré výhody registrovaného zákazníka.

V případě problémů nás kontaktujte.

Předem děkujeme za vaše postřehy a připomínky, abychom mohli náš web zlepšovat k vaší větší spokojenosti.
Příjemnou práci!


Zpět na novinky