Novinky / Odpovědi na otázky kolem registrace.

Počet zobrazení: 861

Počet registrovaných návštěvníků našeho webu dosáhl čísla 1000. Děkujeme zaregistrovaným návštěvníkům za důvěru a přejeme jim příjemnou práci na našich internetových stránkách!
Registrace není povinná, je bezplatná a do budoucna připravujeme pro registrované návštěvníky celou řadu výhod.
Velmi často se setkáváme ze strany našich zákazníků se dvěma otázkami, na které vám nyní přinášíme odpovědi:

    Otázka č. 1
    Jaké výhody přináší registrace návštěvníkům stránek a zákazníkům firmy Burda Auction, s.r.o.?
  • Zákazník získává přístup do své Osobní sekce, ve které se uchovává Historie příkazů, Historie objednávek, Zpracované příkazy a objednávky a veškeré vydané Faktury.
  • Poznáte, jak si v konkurenci stojí vaše aukční nabídky v rámci průběžných výsledků písemné aukce.
  • V Osobní sekci se uchovává korespondence mezi zákazníkem a firmou Burda Auction, s.r.o.
  • Dodavatelé získávají rychlý přehled o prodejnosti svých položek.
  • Registrovaní návštěvníci si mohou nastavit Hlídacího psa, který v obchodě upozorňuje na nově zařazené položky do konkrétních vámi zvolených kategorií.
  • Registrovaní návštěvníci mají možnost zobrazovat zvětšené fotografie položek v aukci, obchodě i archivu aukcí.
  • Odpadá zdlouhavé vyplňování formuláře s adresními údaji při posílání aukčních příkazů či obchodních objednávek. Veškeré adresní údaje jsou totiž z registrace předvyplněny. Stačí tedy jenom "odkliknout".
  • Bezprostředně po vydání aukční výsledkové listiny se registrovaným návštěvníkům objeví v Osobní sekci faktura s výsledkem vlastní účasti v aukci.
  • ...do budoucna připravujeme další výhody pro registrované návštěvníky webu. Sledujte "Novinky".
    Otázka č. 2
    Proč má firma Burda Auction, s.r.o., zájem na tom, aby se naši zákazníci zaregistrovali?
  • Zvyšování důvěryhodnosti
    Internetový obchod je založen na oboustranné důvěře mezi firmou a zákazníkem. Naše firma dlouhodobě buduje svoji důvěryhodnost v řadách stávajících i potenciálních klientů, a to nakupujících zákazníků i dodavatelů materiálu. Náš internet umožňuje klientům nezvykle velkou kontrolu naší práce.
    Naše firma ignoruje anonymní příkazy v aukci i obchodě. Burda Auction, s.r.o., neumožňuje prodávat materiál prostřednictvím aukce či internetového obchodu anonymním dodavatelům.
  • Zlevnění komunikace
    Vzájemná komunikace mezi firmou a zákazníky prostřednictvím internetového rozhraní šetří naší firmě finanční prostředky, které můžeme využít pro další investice.
  • Zrychlení komunikace
    Naše firma individuálně informuje všechny účastníky aukce (včetně neúspěšných) o výsledku dražby. Dříve jsme k tomuto účelu používali poštovní zásliky. Při čtvrteční uzávěrce aukce měli v pondělí ráno všichni domácí účastníci aukce ve svých poštovních schránkách dopisy s výsledky dražby. Čtyři dny nahradíme několika hodinami. Registrovaným zákazníkům již nebudeme posílat výsledky tradiční poštou, protože v okamžiku vystavení výsledkové listiny (asi 12 hodin po půlnoční uzávěrce) mohou své výsledky najít v Osobní sekci a dokonce vytisknout na svých domácích tiskárnách.
Vážení návštěvníci!
Registrace na webu je velmi jednoduchá záležitost a netrvá déle než 5 minut. Nepotřebujete znát své klientské číslo. Rádi vás telefonicky provedeme celým procesem registrace, pokud nás o to požádáte.


Zpět na novinky