News / OTEVŘENÝ DOPIS NAŠIM DODAVATELŮM

Number of views: 2938

Vážení dodavatelé!
Na 19. aukci v lednu 2008 se nám podařilo dosáhnout 70 % prodejnosti a hrubého obratu 5,2 miliónů korun. Průměrná návštěvnost webových stránek činila v době konání aukce asi 800 až 1200 návštěv denně, v poslední dny před uzávěrkou byla ještě mnohem větší. Jsme si vědomi toho, že hlavní zásluhu na úspěchu aukce mají především naši dodavatelé. Tímto vám děkujeme a sdělujeme náš trvalý zájem o další materiál.

Kontakty:
Richard BURDA, jednatel
Tel./Fax: +420 547 239 520 Mobil: +420 774 567 940

Vladimír DRAŽAN, zástupce, soudní znalec v oboru filatelie
Tel.: +420 281 960 041, Mobil: +420 773 287 323

Vážení dodavatelé!
Na 19. aukci v lednu 2008 se nám podařilo dosáhnout 70 % prodejnosti a hrubého obratu 5,2 miliónů korun. Průměrná návštěvnost webových stránek činila v době konání aukce asi 800 až 1200 návštěv denně, v poslední dny před uzávěrkou byla ještě mnohem větší. Jsme si vědomi toho, že hlavní zásluhu na úspěchu aukce mají především naši dodavatelé. Tímto vám děkujeme a sdělujeme náš trvalý zájem o další materiál.

Stále přijímáme materiál do internetového obchodu, do příští 20. písemné aukce, jež proběhne v květnu t.r., a současně do připravované sálové aukce, kterou plánujeme pořádat na podzim 2008. Nejzazší termín pro zařazení materiálu do 20. písemné aukce je začátek března. Sálovou aukci budeme pořádat pouze v případě nabídky dostatečného množství atraktivních položek. Z toho důvodu jsme stanovili uzávěrku příjmu materiálu do sálové aukce na konec května 2008.
Filatelistická veřejnost očekává v září 2008 velkou společnou akci - mezinárodní výstavu PRAGA 2008 a 11. ročník veletrhu Sběratel. Na tomto významném setkání filatelistů se bude prezentovat také naše firma. Chceme široké veřejnosti představit plánovanou sálovou aukci, která bude díky našemu originálnímu softwaru současně probíhat on-line na internetu. Tuto převratnou novinku bude naše firma intenzivně propagovat na filatelistických serverech celého světa a v odborných časopisech doma, v Evropě a severní Americe. Místem pořádání naší sálové aukce bude Praha. Pevně věříme, vážení kolegové, že využijete možnosti dodat nám hodnotný a sběratelsky zajímavý materiál, který nabídneme v naší první sálové on-line aukci!

Z úspěšně prodaného materiálu si účtujeme 5% provizi u zcela výjimečných a hodnotných položek (po dohodě), velkým dodavatelům (nad 50 tisíc Kč realizovaných cen) 10%, ostatním dodavatelům (do 50 tisíc Kč realizovaných cen) 15 % (základní provize), u nezpracovaného materiálu (pozůstalosti apod.) 25%. Provize v internetovém obchodě činí 10%.
Poplatek za umístění běžné položky do systému činí 15 Kč (bez časového omezení, minimálně 6 měsíců), poplatek za umístění sbírky je 75 Kč a poplatek za foto v tištěném katalogu je 30 Kč (vyobrazení na internetu je zdarma). Poplatky účtujeme i v případě neprodané položky.
K uvedeným provizím a poplatkům účtujeme DPH.
Poplatky za položky pro sálovou a písemnou aukci jsou ve stejné výši.

Chcete-li váš materiál umístit v příští aukci či obchodě, žádáme vás, abyste jej spolu se soupisem dopravili k nám osobně nebo poštou do sídla firmy ve Střelicích. Pravidelně každou středu nás najdete také v naší kanceláři v Praze 4, Na Dolinách 44 (návštěvu nutno domluvit předem). Pro vyhotovení soupisu můžete využít náš formulář (PDF). Po obdržení vašeho materiálu vám potvrdíme příjem. Po zpracování a zavedení položek do systému vám zašleme seznam s přesným popisem a navrženou vyvolávací cenou k vaší kontrole.
Požadujeme, aby součet realizovaných cen u položek nabízených do aukce činil u jednoho dodavatele minimálně 5.000 korun. Minimální vyvolávací cena u každé položky zařazené v písemné aukci činí 300 korun. Jelikož připravovaná sálová aukce bude výběrová, vyvolávací ceny budou nejméně 1000 Kč za každý los.

Nabízíme:
Prodej vašeho materiálu ve 20. písemné aukci a v připravované sálové aukci s možností přístupu přes internet.
Vysokou grafickou úroveň tištěných katalogů.
Popisy všech položek na internetu budou přeloženy do angličtiny a němčiny.
Na internetu zachováme možnost zvětšení obrázků a přiřazení více obrázků zejména u sbírek a partií (vše zdarma).
Rychlé vyplácení dodavatelů.
Možnost vyplácení záloh na převzatý hodnotný materiál.

Náš aukční katalog má dlouhodobě náklad 2.000 kusů a rozesíláme ho významným zákazníkům do celého světa. Prodejnost v našich aukcích má stoupající trend.

Děkujeme vám a těšíme se na spolupráci!

Richard Burda



Back to news