News / PŘÍJEM MATERIÁLU DO AUKCE

Number of views: 1666

Vážení dodavatelé!
Připomínáme, že uzávěrka příjmu materiálu do 25. písemné aukce je 30. t.m. Dodejte nám váš materiál včas! Děkujeme!

Děkujeme vám za materiál dodaný do našich aukcí a internetového obchodu.
Dne 28. března 2009 jsme s úspěchem uspořádali již druhou sálovou aukci, která byla v reálném čase přístupná z celého světa přes internet. Aukce se fyzicky v sále zúčastnilo 73 dražitelů a 80 klientů se do aukce přihlásilo přes internet (tzn. počet vydaných dražebních čísel). V březnu jsme měli také uzávěrku 23. písemné aukce (5.3.2009). Tím se nám podařilo v jednom měsíci najít kupce pro sběratelský materiál v hodnotě celkem 9 miliónů korun. To je v době vleklé hospodářské recese úctyhodné číslo!Prodejnost sběratelského materiálu u nás dlouhodobě osciluje mezi 65 a 70 procenty.

Již nyní připravujeme další aukci, která proběhne na konci léta (pravděpodobně v září). Máme zájem o zajímavé jednotlivé položky i celé sbírky a partie. Naší podmínkou je, aby od jednoho dodavatele bylo materiálu aspoň za 10.000Kč vyvolávacích cen. (U mimořádných položek rádi uděláme výjimku!)

Chcete-li váš materiál nabídnout do příští aukce či obchodu, žádáme vás, abyste jej spolu se soupisem dopravili k nám osobně do nové kanceláře společnosti v Brně, Bohunická 81 (budova Brněnské Drutěvy) nebo poštou do sídla firmy ve Střelicích, Malá Stránka 8. Pravidelně každou středu nás najdete také v naší pobočce v Praze 4, Jihlavská 78 (návštěvu nutno domluvit předem). Materiál do písemné aukce dodejte, prosím, do konce června. Položky pro sálovou aukci přijímáme do poloviny září. Pro vyhotovení soupisu můžete využít formulář, který je k dispozici na internetu. Po obdržení vašeho materiálu vám potvrdíme příjem. Okamžitě po zpracování a zavedení položek do systému vám zašleme seznam s přesným popisem a navrženou vyvolávací cenou k vaší kontrole ještě před konáním aukce.

Z úspěšně prodaného materiálu si počítáme 15% provizi. Obchodníkům a velkým dodavatelům (nad 50 tisíc Kč realizovaných cen) účtujeme 10 %. U zcela výjimečných položek lze domluvit provizi individuálně.
Provize z internetového obchodu činí 10 %, poplatky za umístění v obchodě jsou 0 korun. Do internetového obchodu hledáme takový materiál, jako pohlednice, generální filatelistické položky ČSR i celého světa (např. ročníky, položky s opakováním apod.)

Nabízíme:
- Prodej vašeho materiálu v příští aukci. 25. písemná aukce bude v září, 26. sálová aukce proběhne 14. listopadu 2009 v modrém salónku konferenčního centra CITY, na Praze 4-Pankráci. Následující sálové aukce se budou i v budoucnu konat v termínech březen, listopad.
- Vysokou grafickou úroveň tištěných katalogů.
- Popisy všech položek na internetu jsou přeloženy do angličtiny a němčiny.
- Na internetu je možnost zvětšení obrázků a přiřazení více obrázků zejména u sbírek a partií (vše zdarma).
- Rychlé vyplácení dodavatelů.
- Možnost vyplácení záloh na převzatý hodnotný materiál.

Náš aukční katalog má dlouhodobě náklad 2.000 kusů a rozesíláme ho významným zákazníkům do celého světa. Dlouhodobá průměrná návštěvnost našeho webu činí 500 návštěv denně, v době uzávěrky se vyšplhala na rekordních 2509!

Děkujeme vám za nabídku a těšíme se na spolupráci!

S pozdravem
Richard Burda



Back to news