News / Vážení dodavatelé!

Number of views: 689

Nabízíme vám možnost maximálně výhodně zhodnotit váš sběratelský materiál. Jedinečné, hledané a mimořádně cenné položky vám rádi umístíme do sálové aukce, která se bude konat dne 14. listopadu 2009 v Konferenčním centru CITY, v Praze 4 -Pankrác.


Sálové aukce pořádáme dvakrát ročně – v termínech podzim, jaro. Aukcí se zúčastňuje 50–100 nakupujících osobně v sále a další desítky nakupujících v reálném čase přes internet, prostřednictvím speciálního webového rozhraní přímo z pohodlí domova (Websál). Tuto novinku využívají především zájemci o účast v aukci ze vzdálenějších míst republiky a zahraničí.

Využijte naší nabídky a dodejte nám váš materiál do 15. 9. 2009. Stále přijímáme materiál do písemných aukcí a internetového obchodu. Termíny pro konání písemných aukcí jsou únor a září.

Provize a poplatky zůstávají beze změn. Standardní provize z dosažené částky činí 15 %. Větším dodavatelům, kteří prodají za více než 50.000Kč, účtujeme sníženou taxu – 10 %. U mimořádných položek lze provizi domluvit individuálně. Poplatek za umístění běžné položky do aukce činí 15 Kč, poplatek za umístění sbírky je 50 Kč a poplatek za foto v tištěném katalogu je 30 Kč (vyobrazení na internetu je zdarma). Poplatky účtujeme i v případě neprodané položky. K uvedeným provizím a poplatkům účtujeme DPH. Poplatky za položky pro sálovou a písemnou aukci jsou ve stejné výši. Provize z internetového obchodu činí 10 %, poplatky za umístění v obchodě činí 0Kč.

Děkujeme vám!

Richard Burda

Tel.: +420 511 120 030
Fax.: +420 511 120 033
Email: info@burda-auction.com
Web: www.burda-auction.com



Back to news